Sahabat Amat Sejati :) Saya wajib follow sesiapa yg follow saya =)

di mana Dia di hatiku?

Thursday, September 23, 2010

10 Selalu Zikrullah Subhanallah




(klik untuk besarkan gambar, dialu-alukan copy sesiapa yang nak. Gambar ini hanya didapati di blog ini)


Photoshop je ni. Lagi akan menyusul kemudian hari. InsyaAllah.

10 comments:

ismi jannati said...

baiklah ramai yg bertanya camana nak buat benda ni..simple je sebenarnya..

1. cari gambar yg kamu suka
2. guna photoshop..
3. guna filter2 yg ada kat photoshop tu..
4. godek2 la sendiri sampai jadi..
5. kreatif..

siap =p

DaWia HoNeypUtRi said...

Salam ziarah ;)
akak sudah folo blog ni..

^^

QalbunNur said...

salam..likisan dalam blog nie memang lawa dan menarik dan sama dengan pemilik FB rusyde art.adakah orng sama mcm mana? klu blh bgi la step satu-satu utk buat pic mcm nie..(^_^)

ismi jannati said...

wslm wbt..yup..rusydee tu abng saya...insya Allah..

♥ Pepijat yang Comel ♥ said...

cantik btul lukisan di blog ni. saya bru tahu, yg rusydee 2 abg awk. sungguh berbakat,, x sangka plak .. saye pun pelik knape lukisan dkt blog awk berdua sama..

♥ Pepijat yang Comel ♥ said...

jangan lupe nk singgah dkt blog saya, ye. http://iluvislam98.blogspot.com/

ismi jannati said...

huhu...insya Allah,,

(^_^)

Nor' Adilah ( نور عاديله بنت زينال عابدين ) said...

cntek edit... =)

ismi jannati said...

=)

Anonymous said...

boleh berikan link photoshop untuk download photoshop?saya cari lama sangat , tapi tak jumpa.kalau senang, bagilah link . saya nak download.tkasih.

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Semua milik Allah 2010 hingga kiamat