Sahabat Amat Sejati :) Saya wajib follow sesiapa yg follow saya =)

Pemilik hatiku hanya DIA

di mana Dia di hatiku?

Sunday, January 20, 2013

8 ~Tutorial Tudung Labuh-muslimah~














Assalamualaikum..entry kali nie dibuat susulan daripada sahabat2 di luar sne yang mengikuti perkembangan tentang "tudung labuh".


Pada entry yang lepas,,ana dah mengolah jalan cerita bagaimana seorang muslimah terus memegang amanah dengan memakai tudung labuh atau tudung yang betul2 menepati syariat ISlam.tak jarang,tak ketat dan tidak melekat ditubuh,,itu yang nak difokuskan.

sebelum tu,,harus diingat dan difahami..




kali nie,,ana menyahut cabaran untuk mneyebarkan lagi cabang dakwah bukan sahaja melalui kata bicara,,penulisan bahkan melalui praktikal.

ana dengan penuh kekurangan cuba menyempurnakan hasrat orang ramai dengan mengaplikasikan dalam video.iaitu..


"TUTORIAL TUDUNG LABUH-MUSLIMAH"




moge memperoleh manfaat dan selamat mencuba.barakallah..:)



8 comments:

nabila said...

nice tutorial akak. nabila baru tengok tutorial tudung bawal labuh versi k.dena bahrin. btw,thanks untuk tutorial ni. ;)

ismi jannati said...

same2..takpe yang berbeza pun.asal tutp aurat..smuanya beres..:)

Deanna Aris said...

semoga kamu dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah atas dakwah ini.
Kisah Saya & Shaklee

ismi jannati said...

Amin.<3

nabilah huda said...

Salam.kak....bolehbtawu kain nk buat tdg tu bpe meter?

AZ Collection said...

Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Terima Kasih.. =)

JUNDULLAH said...

assalamualaikum..

nice share..good job and good luck..

semoga dirahmati Allah dan selamat memasuki madrasah Ramadhan 1434h

Akwa Razak said...

Minta izin saudari utk sy copy n share pic d ats kpd kwn..
Tq..

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Semua milik Allah 2010 hingga kiamat