Sahabat Amat Sejati :) Saya wajib follow sesiapa yg follow saya =)

di mana Dia di hatiku?

Wednesday, November 3, 2010

23 Alahai Exam..



(klik utk tumbesaran gambar)

Assalamualaikum wbt.

Ini adalah entri untuk kawan-kawan yang akan hadapi peperiksaan tidak kiralah SPM ke STPM ke atau peperiksaan di peringkat universiti dan kolej. Ini bukan artikel copy-paste. Ambil masa 2 jam untuk siapkan artikel ini. Maaf, artikel yang penulis siapkan ni panjang sikit. Mulanya publish terus je kat blog ni, tapi panjang la pula. So better kamu download dulu, baca kemudian di laptop/pc masing2 tu lagi selesa kot. huhu

Download dan bacalah, mungkin berguna ;)

p/s: Oh ye..time exam adalah time yang paling lena tidur kan? Betul tak? =p Kat mana-mana pun boleh tertidur. Tapi kalau bukan time exam, sampai pagi pun boleh buat benda-benda tak berfaedah. Takde ngantuk2 pun..huhu..betul tak? Ada cerita2 best n kelakar yg tak boleh dilupakan time exam tak? Jom kongsi kat sini! 

23 comments:

orang said...

tips ni memang best..cayalah

cerita cerita lawak said...
This comment has been removed by a blog administrator.
moos said...

tips peperiksaan islamik...baguih2

mama HidayahAmin said...

Alhamdulillah... bagus sangat.... terima kasih.

PhotoGraphic said...

Assalammualaikum. dik. akak suke gambar2 kat sini..buat sendiri ke?..pki sofware ape ye dik?

teringat plak zaman dolu2 time exam :)

MABU said...

salam ziarah,menarik blog adik ni.

Norzie said...

Salam ziarah.layout blog ni cantik.sis suka.

IkaAR said...

menarik

ismi jannati said...

@PhotoGraphic


huhu..time exam mmg letih tp best kan lepas exam =p

ismi jannati said...

@MABU

macih sume =)

Melati Qistyna's Mummy said...

salam kenal :P

~~wawadaboomiya~~ said...

hye..bw..nk tulih kt shoutbox xleh lak..hu3..follow me back tou..

delarocha said...

nice entry..berguna untuk yg nak amik exam..

nunui Joe said...

kenapa saya xdpt tulis kt chatbox? huhu

Ustaz Azrai said...

rindu msa zaman student di UUM..

muslimah soleha said...

Salam sahabatku ismi jannati..

Thanks for sharing, Moga ilmu yg kita miliki diberkati oleh ALLAh S.W.T..inshaALLAh

~ jemput ke blog sahabatmu ini
syukran^^

aYu said...

teringat zaman belajar dulu~

Assalamualaikum Penemuduga

Notami said...

salam..hehe..tau xpe..kalo bkn time exam,mata segar jer..kalo time baca buku jer, mcm ada benda berat jer kat atas mata tu kan! =)

PMOfficial said...

selamat berperikksaaaaaaan

Nobita Sensei said...

time exam ialah time yang paling tidak boleh tidur sekali. gud luck exam. usaha & tawakkal ok!

putrifarez said...

best la tip kat atas....selamat beramal...

wardah said...

salam alaik ya ukhti... pengisian yg sangat menarik.. saya suka tgk gambar2 hiasan, saya kira dilukis sendiri kan? minta izin utk ambil mana2 gambar utk simpanan.. jazakillahu khair al jaza' :)

ismi jannati said...

wslm wbt..mujahidah..akhi yanng lukis..silakan..semua milik Allah...

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Semua milik Allah 2010 hingga kiamat